sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pomp Pomp

Vietimme tänään POMPdeLUX-kutsut miesväen suuresta vastustuksesta huolimatta. Hobitti kun syntyi 2012 alkuvuodesta niin olin jo valmiiksi pää sekaisin kaikista ihanuuksista mitä lasten päälle voi laittaa. Silleen kypsästi kuten olin 6-vuotiaana kun sain baby bornin esi-isänuken joululahjaksi. Kaikessa kummallisuudessaan kaupoista olivat silloin kaikki tyttönuket loppuneet ja äiti toi sitten lahjaksi sellaisen palliversion. Mitä kohtalon ivaa että jälkikasvu on tuota samaa sarjaa kaikki??

Siis lastenvaatteita, tykkään, peukutan! Tänään oli siis vuorossa tämä hieman oudompi ja uudempi Pompdelux-merkki. Laadukkaan tuntuisia ja pehmoisia mutta suhteellisen edullisia lastenvaatteita. Laadusta nyt ei vielä tietysti tiedä kun ensimmäisen kerran tänään Hobitti niillä puettiin, mutta jos ne nyt vallan päälle hajoaa niin informoidaan sitten.


Tyttöjen mallisto vaikutti käsittämättömän ihanalta, mutta se nyt voi olla vain harha kun ei ole ketään kenelle niitä ostaisin. Poikien mallistokin on hyvä, sellainen "pikku jätkä"-tyyppinen. Meillä Hobitti on enemmän retrotyylinen (ihan ite valitsi olla joo) mutta kyllä tuolta muutama aika helmi löysi tiensä meidänkin kaappiin. Mm. yläkuvassa näkyvät raitaiset kalsarit. Kaikki miehet rakastaa olla kalsareilla, eikös? Muutama vaarinpaita tarttui myös matkaan ja Tutkijalle mageet baggy farkut. Tutkija kuuluu tähän luomaani miessarjaan ja on 10v. Kaikki muut vaatteet oli sen mielestä rumia, paitsi hihattomat paidat joita luuli ensin bodyiksi. Ilmoitin et voin ostaa mutta en kyllä napita enää kiinni :D

Man model 2013 Pompeissa

Mukavat kutsut kaiken kaikkiaan, yksi kakkukatastrofi, mutta sitkeästi leivoin uuden. Joka ei ole maistanut red velvet kakkua koskaan niin voinen kertoa että kannattaa. Ohje löytyy http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/ leipomuksista.

Sen EI kuulu näyttää tältä.
Vaan tältä.

Jos joku nyt miettii että järjestäisikö Pomp-kutsut niin ihan missään 5 neliön komerossa niitä ei kannata alkaa pitämään. Oli meinaan "muutama" vaate esittelijällä mukaan. Kerrankin tosin sai hypistellä ihan tosissaan! Suosittelen kyllä.

Ruumissäkkejä eteisessä?

Kokemuksia Pompdeluxista??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti