torstai 17. lokakuuta 2013

Valaisimen vaikeus

Vanha sanonta suutarin lapsen kengistä pitää kyllä tässäkin asiassa paikkaansa. Valaisinten kanssa töitä tehneenä ihmisenä olen aivan onneton valitsemaan itselleni tulevia valoja. Uudessa kodissa yritin ja pidinkin kaiken suhteellisen yksinkertaisena ja epäsuorana, jopa onnistuen. Mutta ne koristevalaismet!! Miksi voi miksi naisen mieli muuttuu jatkuvasti! Valaisimet ovat ihan liian kalliita koko ajan uusittavaksi vain kun fiilis muuttuilee kuin tuuli. No nyt lähtee bling bling glitter keittiöstä ja tilalle tulee jotain klassista ja retrohtavaa. 


Yki Nummen Kuplat olisi kiva, mutta miksi voi miksi siinä pitää olla tuo kullitettu nuppi?? Toinen vaihtoehto olisi tietenkin vanha kunnon 70cm rantalintu, mutta sekin tuntuu olevan jo joka kodissa ja mökissä ja autotallissa. Mut Ykillä on kyllä hienoa muotoilua, pisteet sille. 


Jotenkin nyt enemmän mieltä lämmittäisi tuo Yrjö Harsian suunnittelema Taifuuni. Retro, iso, hauska kiinnitys ja nimikin sopiva keittiöön. Kisassa on kyllä vielä mukana myös savunharmaa musta hevonen (loogista) Yki Nummen Tuomas-valaisin. Mutta tuo nuppi! Yki!! Miksi???? Taitaa olla keittiö valoton tällä menolla vielä silloinkin  kun juniorilla jo parta kasvaa. 

Ideoita?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti